Plan Organic test | Just another WordPress site
7
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Plan Organic

Speciale i import og salg af økologiske pleje- og skønhedsprodukter i den absolut bedste klasse.

Om os

Igennem de seneste cirka 10 år har vi specialiseret os i import og salg af økologiske pleje- og skønhedsprodukter i den absolut bedste klasse.

 

Vi gør det fordi vi har en holding til den verden vi lever i. En holdning til de ting vi forbruger. Og ikke mindst en holdning til hvordan disse ting fremstilles. Og særligt når det gælder produkter vi bruger på og i vores krop mener vi at det er vigtigt at være påpasselig.

 

Men det handler også om vores fælles jordklode. Vi synes godt det kan betale sig at passe på naturens ressourcer. At passe på miljøet. Og derfor stiller vi store krav til de leverandører og brands vi samarbejder med. Også de skal have en holdning til det de laver. De skal være passionerede. Og de skal vide hvad de arbejder med!

Samarbejde

I dag har vi et tæt samarbejde med mere end 10 eksklusive brands. Hver især er de førende indenfor netop deres felt og produkterne er i absolut topklasse.

 

Her på vores hjemmeside kan du finde lidt indledende informationer om hvert brand, ligesom du kan læse lidt mere om vores holdning til økologi og bæredygtighed. Naturligvis finder du også links til hvert af de brands vi har under paraplyen.

 

Vi håber du finder masser af inspiration til din daglige krops-, hår- og skønhedspleje blandt vores brands. Og vi lover dig, at vi til hver en tid vil arbejde på at bringe økologien ned i øjenhøjde. Det synes vi er det mest naturlige!

Nyheder

Læs de seneste nyheder om os og vores brands.
  • Agriculture can be described as having been organic; during the 20th century was a large supply of new products, but generally deemed not organic, introduced into food production.

  • Agriculture can be described as having been organic; during the 20th century was a large supply of new products, but generally deemed not organic, introduced into food production.

  • Rahua kommer til Danmark! Måske har du allerede hørt om det…? Gennem de senere år har man talt en del om det! Nogle har prøvet det. Andre har drømt om at prøve det! Det har hidtil været skønhedsguruernes “hemmelige våben”. Nu kan DU endelig komme...

Plan Organic

Økologi i øjenhøjde.
j
Alternativer

Igennem de senere år er der kommet et væld af alternativer til den konventionelle skønhedsindustri. Vi hilser alle sikre, sunde og meningsfulde tiltag indenfor økologisk skønhedspleje velkommen.

f
Førende mærker

Vi arbejder med nogle af de absolut førende mærker i verden. Vi stiller krav til ingredienser, bæredygtig produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne. Men vi forsøger også at arbejde med virksomheder der generelt har en ligefrem og logisk tilgang til økologi.

g
En selvfølge

For os er økologi en naturlig selvfølge. Desværre er vi endnu dér, hvor de økologiske alternativer kræver lidt mere af forbrugeren, end de nemme, bekvemme og billige produkter man kan hente i ethvert supermarked

y
Dig som forbruger

DU har som forbruger muligheden for bevidst at træffe et valg der går i en sund og bæredygtig retning. Vores forhandlere vil hellere end gerne sætte dig ind i hvordan vores produkter er produceret, hvad der er i dem og hvordan du får optimal udnyttelse af dem.

Vores brands

Kontakt os

Giv os et kald: 55 72 11 00

Uanset om du ønsker at forhandle et eller flere af vores produkter eller ønsker at vide mere om produkterne, så sidder vi klar ved telefonen for at hjælpe dig.

We are passionate about providing you with a wide range of fresh.